Hur du ändrar bildskärmsupplösningen för din TV på Xbox One

Xbox One-konsolen identifierar automatiskt upplösningen på din TV. I sällsynta fall kan konsolen dock misslyckas med att känna av korrekt TV-upplösning. Om det händer ska du inte oroa dig. Det är enkelt att ändra bildskärmsupplösningen:

1. Starta guiden genom att rulla till vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Video ut under Bildskärm och ljud.
  5. Välj TV-upplösning och sedan antingen 720p eller 1080p (det som är bäst för din TV). Obs! Om du inte hittar din TV:s upplösning ska du välja Automatisk identifiering för TV-anslutning.

Om skärmen är tom eller svart på Xbox One-konsolen läser du Felsöka en svart tv- eller bildskärm när Xbox One-konsolen är påslagen för att felsöka problemet.