Ändra bakgrunden i Xbox One

Du kan ändra bakgrunden i Xbox One Gör så här:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Anpassning i navigeringsrutan och sedan Min färg och bakgrund i rutan till höger.
  5. Välj Min bakgrund och välj sedan ett av alternativen på skärmen Din bakgrund:
    • Achievement-konst. Gör att du kan använda en achievement i en app eller i ett spel som bakgrund, eller köpa bakgrundsbilder. Om du vill använda en achievement väljer du en av dem och sedan Använd som bakgrund.
    • Anpassad bild. Gör att du kan använda en bild från Xbox One eller ladda upp en bild från en USB-enhet.
      Obs! Anpassade bilder går bara att använda på konsolen där de sparas. Bakgrunden visas inte på någon annan konsol som du använder.
    • Skärmbild. Gör att du kan använda en av dina sparade skärmbilder som bakgrundsbild.

I stället för en bild kan du även välja ett av färgfälten som bakgrund.

Justera paneltransparens

Om du justerar paneltransparensen ser du din anpassade bakgrund bättre genom panelerna på skärmen. Så här ändrar du detta:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Anpassning i navigeringsrutan och sedan Min färg och bakgrund i rutan till höger.
  5. Välj Paneltransparens på sidan Min färg och bakgrund.

Välj det transparensvärde du föredrar (Enfärgad, Huvudsakligen enfärgad, Delvis transparent eller Huvudsakligen transparent).