Hur du tar reda på vilka spel och vilket innehåll du har rätt att ladda ned

I Mina spel och appar kan du se de spel och det innehåll du och konsolen har rätt att ladda ned.

Så här gör du:

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
  2. Rulla åt höger till Mina spel och appar.
  3. Välj innehållstyp (Spel eller Appar).
  4. Bläddra åt höger till Klar att installeras.

De nedtonade poster som visas kan du ladda ned. Det kan vara spel eller annat innehåll som du har köpt eller så kan posterna vara nedladdningsbara eftersom de köpts med något annat konto som har den här konsolen som sin hemkonsol.

Om du ombeds köpa innehållet igen kanske det har köpts med ett annat konto. Om du vill verifiera att innehållet köptes med ditt konto går du igenom din transaktionshistorik:

1. Logga in på sidan Faktureringsinformation med inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.
  2. Gå igenom din köphistorik.

Du kan också se vilka spel du äger under Mina spel.