Anslut Xbox One-strömförsörjningen

Strömförsörjningen (PSU) måste anslutas på rätt sätt till Xbox One så att konsolen fungerar som det var tänkt. Så här ansluter du strömförsörjningen:

1. Sätt in likströmssladden i PSU-porten på konsolens baksida.
  1. Koppla in växelströmssladden i strömförsörjningen.
  1. Koppla växelströmssladdens andra ände till ett vägguttag.
    Obs! Sätt den direkt i vägguttaget, inte i ett grenuttag eller strömskydd.
  1. Kontrollera att lysdioden på strömförsörjningen lyser klart.