Ändra dina konsolinställningar på Xbox One

Anpassa dina konsolinställningar

Du kan konfigurera många inställningar på din Xbox One för att göra upplevelsen personligare.

Obs! Du behöver inte vara inloggad på något konto för att justera dina konsolinställningar.

Så här når du konsolinställningarna:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.

Du kan ändra följande konsolinställningar:

• Konto – I det här avsnittet når du Sekretess och onlinesäkerhet, Innehållsbegränsningar, Betalning och fakturering, Prenumerationer, Familj, Ta bort konton och Inloggning, säkerhet och nyckel.
  • Anpassning – I det här avsnittet når du Min profil, Min färg och bakgrund och Min hemma-Xbox.
  • Nätverk – I det här avsnittet når du Nätverksinställningar.
  • System – I det här avsnittet når du Konsol-information och uppdateringar, Språk och plats, Tid, Lagring och Innehållsbegränsningar för utloggad.
  • Inställningar – I det här avsnittet når du Aviseringar, Spel-DVR och strömning, SmartGlass-anslutningar, Önskad videoleverantör och Feedback.
  • Kinect och enheter – I det här avsnittet når du Kinect och Enheter och tillbehör.
  • Bildskärm och ljud – I det här avsnittet når du Video ut, Volym och Ljud ut.
  • Ström – I det här avsnittet når du Stäng av eller starta om och Energiläge och uppstart.
  • Skiva och Blu-ray – I det här avsnittet når du Skiva och Blu-ray.
  • TV och OneGuide – I det här avsnittet når du OneGuide, Enhetskontroll, Ljud och video, Felsökning och TV-mottagare.
  • Hjälpmedel – I det här avsnittet når du Skärmläsaren, Förstoringsglaset, Undertextning, Hög kontrast och Mappning av knappar.