Inget innehåll visas i applikationspanelen på Startsidan

Översikt

Normalt visas innehåll från den aktiva appen eller det aktiva spelet på Xbox One-konsolen i den stora applikationspanelen på Startsidan. Innehåll i den stora applikationspanelen kan vara en bild eller den aktiva skärmen i appen eller spelet. I sällsynta fall kan dock den här panelen vara svart trots att en app eller ett spel är aktivt.

Lösning 1: Avsluta den app eller det spel som är aktivt

Om den aktiva appen eller det aktiva spelet normalt visar en bild i den stora applikationspanelen, men den panelen nu är tom, kan det vara något problem med appen eller spelet. Lös problemet genom att ta avsluta och starta om appen eller spelet.

Avsluta appen eller spelet genom att följa dessa steg:

1. Markera den stora applikationspanelen och tryck på menyknappen.
  2. Välj Avsluta.
    Obs! Om Avsluta inte finns på menyn provar du att avsluta spelet inifrån själva spelet.

Lösning 2: Starta om konsol

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.