Så här formaterar du ett flashminne i NTFS-format i Windows

Om du ska kunna uppdatera eller reparera en Xbox One-konsol från en USB-flashenhet behöver du en sådan enhet på 4 GB som är NTFS-formaterad. Mer information finns i artikeln Hur du använder Offlineverktyget för diagnos av systemuppdateringar på Xbox One.

Viktigt! Säkerhetskopiera eller överför eventuella filer på flashminnet innan du börjar. Innehållet på flashminnet raderas när den formateras om.

1. Sätt in USB-enheten i en Windows-dator.
  2. Öppna Utforskaren.
  3. Högerklicka på Flyttbar disk i rutan till vänster.
  4. Välj Formatera på popup-menyn.
  1. Se till att Filsystem har värdet NTFS i dialogrutan Formatera flyttbar disk.
  1. Sätt igång formateringen genom att trycka eller klicka på Starta längst i dialogrutan.