Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Få hjälp av Xbox One-konsolen

Innan du börjar leta efter lösningar på nätet kan du kolla appen Hjälp på Xbox One-konsolen. Där hittar du svar på vanliga frågor, detaljerade instruktioner och videor samt en genomgång av senaste nytt en gång i månaden. Så här gör du:

  1. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Hjälp. Det fungerar överallt i Xbox One.
  1. Välj det hjälpämne som passar dina behov bäst.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp av Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan