Lär känna din Xbox One S- eller Xbox One-konsol

Översikt

Med hjälp av den här sidan lär du känna din Xbox One-konsol lite bättre. Följande bilder visar de viktiga knapparna och portarna du kommer att använda.

På den här sidan

Lär känna din Xbox One S-konsol

Framsidan av konsolen

Ritad bild över framsidan på en Xbox One S-konsol med funktionerna numrerade så att de motsvarar följande text.
  1. USB 3.0-port: Används för kabelanslutna tillbehör, t.ex. Xbox One Play and Charge-kitet.
  2. Eject-knapp: Används för att mata ut en skiva från konsolen. Skivan sätts i automatiskt.
  3. Xbox-knapp: Konsolens av/på-knapp och lysdiodsindikator.
  4. Knapp för parning av tillbehör: Används för att ansluta trådlösa tillbehör, t.ex. Xbox One trådlös handkontroll.
  5. Infraröd mottagare och blaster: Används för att ta emot signaler från Xbox One trådlös handkontroll eller sända IR-signaler till enheter som ska styras via OneGuide.

Sidan av konsolen

Ritad bild över sidan av Xbox One S-konsolen.
  1. Utmatningshål: Används i de sällsynta fall då en skiva fastnar inuti konsolen. Se Mata ut en skiva från Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande manuellt.

Baksidan av konsolen

Ritad bild över baksidan på Xbox One S-konsolen med funktionerna numrerade så att de motsvarar följande text.

Från vänster till höger:

1. Strömförsörjningsport: Här kopplas strömförsörjningen in.
  2. HDMI ut: HDMI-kabeln ansluts här och sedan till din TV.
  3. HDMI in: HDMI-kabeln ansluts här och sedan till din HDMI-kompatibla kabel-/satellitmottagare.
  4. USB 3.0-port: Används för kabelanslutna tillbehör. Om du ansluter en Kinect-adapter använder du den här vänstra USB-porten om du ser konsolen från baksidan.
  5. USB 3.0-port: Används för kabelanslutna tillbehör.
  6. IR ut: Infraröd utgång för IR-blaster (tillval; IR-blaster ingår ej).
  7. S/PDIF: Optisk ljudutgång (tillval; optisk kabel ingår ej).
  8. Nätverksport: Här ansluts Ethernetkabel från ditt modem eller din router (Ethernetkabel ingår ej).
  9. Låsport: Gör att du kan ansluta ett laptop-lås till konsolen för att stöldskydda den (tillval; lås ingår ej).

Lär känna din Xbox One-konsol i originalutförande

Framsidan av konsolen

Ritad bild över framsidan på en Xbox One S-konsol med funktionerna numrerade så att de motsvarar följande text
  1. Eject-knapp: Används för att mata ut en skiva från konsolen. Skivan sätts i automatiskt.
  2. Xbox-knapp: Konsolens av/på-knapp och lysdiodsindikator.

Sidan av konsolen

Ritad bild över sidan av Xbox One S-konsolen.
  1. USB 3.0-port: Används för kabelanslutna tillbehör, t.ex. Xbox One Play and Charge-kitet.
  2. Utmatningshål: Används i de sällsynta fall då en skiva fastnar inuti konsolen. Se Mata ut en skiva från Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande manuellt.
  3. Knapp för parning av tillbehör: Används för att ansluta trådlösa tillbehör, t.ex. Xbox One trådlös handkontroll.

Baksidan av konsolen

Ritad bild över baksidan på Xbox One S-konsolen med funktionerna numrerade så att de motsvarar följande text.

Från vänster till höger:

1. Strömförsörjningsport: Här kopplas strömförsörjningen in.
  2. HDMI ut: HDMI-kabeln ansluts här och sedan till din TV.
  3. S/PDIF: Optisk ljudutgång (tillval; optisk kabel ingår ej).
  4. HDMI in: HDMI-kabeln ansluts här och sedan till din HDMI-kompatibla kabel-/satellitmottagare.
  5. USB 3.0-portar: Två portar som används för kabelanslutna tillbehör, t.ex. Xbox One Play and Charge-kitet och andra speltillbehör.
  6. Kinect-port: Särskild USB-port, används endast för Kinect.
  7. IR ut: Infraröd utgång för IR blasters (tillval; IR blaster ingår ej).
  8. Nätverksport: Här ansluts Ethernetkabel från ditt modem eller din router (Ethernetkabel ingår ej).
  9. Låsport: Gör att du kan ansluta ett laptop-lås till konsolen för att stöldskydda den (tillval; lås ingår ej).