Så här loggar du ut från Xbox One

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om du har kontrollen över din konsol

Obs! När mer än en person är inloggad på konsolen samtidigt kan bara en av dessa personer ha kontrollen över konsolen. Om du inte ser din spelarbild i det övre vänstra hörnet på skärmen har du inte kontrollen över konsolen.

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
Startsidan på Xbox One
  1. Markera spelarbilden i det övre vänstra hörnet för att öppna kontolistan.
Guiden och inloggningspanelen visas på Xbox One Dashboard.
  1. Välj ditt konto, tryck på A-knappen  på handkontrollen och välj Logga ut.
Inloggningspanelen på Xbox One Dashboard, med en inloggad profil markerad och utloggningsalternativet markerat

Din profil har sparats och kommer att vara tillgänglig nästa gång du vill logga in på den här konsolen. Om du inte tror att du kommer att använda den här konsolen igen kan du ta bort kontot från konsolen.

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om du inte har kontrollen över konsolen

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om någon annan har kontrollen över konsolen:

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
  2. Markera spelarbilden i det övre vänstra hörnet.
  3. Välj Byt användare.
Skärmen Visa profil på Xbox One Dashboard, med den profil som styr konsolen visad och alternativet Byt användare markerat
  1. Välj ditt konto och välj sedan Logga ut.
Inloggningspanelen på Xbox One Dashboard, med en inloggad profil vald och utloggningsalternativet markerat.

Din profil har sparats och kommer att vara tillgänglig nästa gång du vill logga in på den här konsolen. Om du inte tror att du kommer att använda konsolen igen kan du ta bort kontot från konsolen.

Obs! Om du har sparat ditt lösenord på konsolen kan alla som använder den logga in på ditt konto. Om vill hindra andra i ditt hem från att använda ditt konto utan ditt tillstånd, kan du lägga till en sexsiffrig inloggningsnyckel.