Vanliga frågor om video, foto och ljud på Xbox Media Player för Xbox One

Få svar på vanliga frågor om video-, foto- och ljudinnehåll på Xbox Media Player.

Frågor om Xbox Media Player

Vilka filtyper är kompatibla med appen Media Player?

De filtyper som stöds av appen Media Player är

• 3GP-ljud
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • animerade GIF-filer
  • .asf
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI okomprimerat
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • .mkv
  • .mov
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA Voice
  • WMV
  • WMV HD

Vad gör jag om jag inte kan spela upp vissa av mina ljud-, video- eller fotofiler?

Xbox One stöder ett antal olika codecar och medietyper, men om du försöker spela upp en fil med innehåll som inte stöds, får du ett meddelande om problemet av Media Player.

Stöder Media Player bilder i samlingen?

Ja, Media Player visar miniatyrer för ljud-, video- och fotofiler om det finns sådana.

På vilka olika sätt kan man spela ljud-, foto- och videoinnehåll i Media Player?

Du kan spela upp medier från en flyttbar USB 1.0-, 2.0- eller 3.0-enhet. USB 1.0- och 2.0-enheter kommer automatiskt att behandlas som mediaenheter.

Om Media Player inte identifierar USB-enheten kan du läsa Felsöka identifiering av extern lagring på Xbox One.

Finns det en annan programvara från tredje part som jag kan använda för att strömma medieinnehåll från min dator till Media Player?

Xbox One-teamet gör omfattande tester för att se till att Xbox fungerar bra ihop med Media Player. Om du bestämmer dig för att använda programvara från tredje part måste du kontakta tillverkaren om du behöver hjälp.

Hur strömmar jag innehåll från min Mac?

Om du vill dela innehåll från en Mac måste du använda en strömningslösning från en tredje part. Microsoft stöder inga strömningslösningar från tredje part, så du måste kontakta produktens tillverkare om du behöver hjälp.

Hur gör jag för att konfigurera Windows Media Player 11 eller Zune så att medier delas med konsolen?

Detta stöds inte på Xbox One för närvarande. Mer information om hur du ställer in delning på Xbox 360 finns i Windows Media Center-support.

Hur gör jag för att spela medier från min iPhone eller iPod Touch?

Tyvärr används en annan mekanism för att lagra medier i iPhone och iPod Touch än i en ”vanlig” USB-enhet, så Media Player kan för närvarande inte spela något innehåll på dessa enheter.

Vad ska jag gör om min USB-lagringsenhet tappar anslutningen medan jag spelar?

Försök ändra den externa lagringens effektinställningar:

1. Gå till Inställningar.
  2. Välj Ström och autostart.
  3. Avmarkera När Xbox är av, stäng av lagringsutrymme.

Har Media Player stöd för textning i filmer?

Tyvärr saknar Media Player för tillfället stöd för textning i filmer.