Ansluta allting till din Xbox One-konsol

Konfigurera din Xbox One: Grundläggande kabeldragning

(Undertextning tillgänglig. Starta videon och välj språk.) När du konfigurerar din Xbox One frigör du stora krafter. Du sparar tid genom att ansluta allting första gången. Den här videon hjälper dig att göra det snabbt nu och undvika fallgropar. Följ länken nedan för detaljerad information om att ansluta din Xbox One för första gången.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ansluta allting till din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?