Fäst dina favoritsaker

Genom att fästa får du snabb tillgång till dina favoritspel och -appar. Du kan fästa saker från Mina spel och appar eller från nyligen använda objekt på startsidan. Dra i höger avtryckare på handkontrollen för en genväg till Fäst.

Lägga till och ta bort stift

Så här lägger du till stift på startsidan:

1. Markera objektet och tryck på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Fäst till startsidan.

Så här tar du bort stift:

1. Markera objektet och tryck på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Ta bort.

Arrangera om stift

Så här flyttar du stift:

1. Markera något som har fästs och tryck på Y-knappen  på handkontrollen.
  2. Flytta stiftet dit du vill ha det och tryck sedan på A-knappen  för att släppa det.