Spela bakgrundsmusik på Xbox One

Ljud från vissa musikappar fortsätter att spela medan du använder andra appar och spel.

1. Starta en musikapp med stöd för bakgrundsmusik, till exempel Groove eller Pandora.
  2. När musiken börjar spela startar du det spel du vill spela eller den app du vill använda. Musiken fortsätter att spelas i bakgrunden.

För kontroller som paus och hoppa över trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden och sedan gå nedåt. Därifrån kan du också justera volymen och öppna musikappen i helskärmsläge.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spela bakgrundsmusik på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?