Ta bort dig själv från en familj

Översikt

Om du är över 18 år (20 år i Sydkorea och Japan) kan du ta bort dig själv från din familj om du har tillgång till en Internet-aktiverad enhet med Windows 10. Om du är den enda vuxna i en familj med barn måste du första ta bort barnen från familjen.

På en Xbox One-konsol kan vilken annan vuxen som helst i familjen ta bort dig. Be i så fall familjemedlemmen följa anvisningarna i Ta bort en familjemedlem från din familj.

Obs! Barnen måste läggas till i en annan familj om de ska kunna fortsätta använda Xbox Live-tjänsterna.

Ta bort dig själv från din familj

Gör så här:

1. Logga in på din familjs Microsoft-konto.
  2. Välj Ta bort till höger om Vuxna.
Microsoft-kontots
  1. Markera ditt konto och välj sedan Ta bort.
Skärmen

När den här skärmen visas innebär det att du är borttagen från familjen.

Familjefliken på Microsoft-kontots webbplats

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ta bort dig själv från en familj" som du läste om eller ett annat problem?