Operativsystemsversioner och systemuppdateringar för Xbox One under 2013

Konsolen uppdateras inte Om du har problem med att installera en systemuppdatering på konsolen ska du läsa Lösning för Xbox One-systemuppdateringar.

I listan nedan visas versionsnumret för ditt nuvarande Xbox One-operativsystem och vilka funktioner som lagts till eller uppdaterats i den aktuella systemuppdateringen under 2013.

Så här tar du reda på Xbox One-konsolens operativsystemsversion:

1. Starta guiden genom att bläddra åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj System.
  5. Välj Konsolinformation och uppdateringar.
  6. Din OS-version visas till höger i tredje raden uppifrån.

Obs! Om du är mitt i en systemuppdatering och behöver få reda på konsolens operativsystemsversion drar du samtidigt i både vänster och höger avtryckare och både vänster och höger kantknapp på handkontrollen.  Operativsystemsversionen visas som Build på andra raden uppifrån.

Systemuppdateringar under 2013

OS-version: 6.2.10217.0 (xb_rel_launch.131205-2200)

Publiceringsdatum

2013-12-10

Stabilitets- och prestandauppdatering

• Åtgärdar SmartGlass-problem för vissa användare när de går in i och kommer ut från anslutet viloläge.
  • Åtgärdar problem för spel med flera spelare för vissa användare när de går tillbaka in i spel.
  • Åtgärdar problem med inkonsekventa aviseringar för vissa användare.
  • Gör Dashboard bättre för vissa användare.
  • Förbättringar av Xbox Ones TV, systemuppdatering och innehållsuppdateringstjänster för skalning över tid.
  • Uppdaterade trådlösa nätverksdrivrutiner som förbättrar anslutningsproblemen för vissa användare.

OS-version: 6.2.10210.0 (xb_rel_launch 131118-1159)

Publiceringsdatum

2013-11-22

Uppdatering på lanseringsdagen

Detta är den första uppdateringen av systemet och innefattar hela operativsystemet.

OS-version: 6.2.9781.0 (xb_rel_flash1307.130829-1800)

Tillverkare

Detta är det operativsystem som installerades på fabriken.

Andra systemuppdateringar