Transkribera röstmeddelanden på Xbox One

Om du får ett röstmeddelande från någon och har problem med att höra det kan du transkribera meddelandet till text. Så här gör du:

1. Välj det röstmeddelande du vill transkribera och tryck sedan på A-knappen på din Xbox One-handkontroll.
  2. Välj Visa transkription om du vill transkribera meddelandet till text.

Den tid det tar att transkribera ett meddelande beror på meddelandets längd.

Mer information finns i Skicka röst- eller textmeddelanden på Xbox One.