Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Saker som levereras med din Xbox One S-konsol eller Xbox One-konsol i originalutförande

På den här sidan

Översikt över Xbox One S

Ett Xbox One S-system innehåller vanligtvis följande saker.

Obs! Begränsade upplagor och specialpaket kan innehålla andra produkter.

  1. Xbox One S-konsol
  2. Strömsladd
  3. Trådlös handkontroll
  4. Två AA-batterier
  5. En HDMI-kabel
  6. Vertikalt stativ (ingår med vissa modeller)

    Obs! Det vertikala stativet kan köpas separat.

  7. Dokumentation

Översikt över Xbox One i originalutförande

Ett Xbox One-system i originalutförande innehåller vanligtvis följande saker.

Obs! Begränsade upplagor och specialpaket kan innehålla andra produkter.

  1. Xbox One-konsol
  2. Kinect-sensor (om du köpt Xbox One-paketet)
  3. Strömförsörjning
  4. Strömsladd
  5. Trådlös handkontroll
  6. Två AA-batterier
  7. En HDMI-kabel
  8. Dokumentation

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Saker som levereras med din Xbox One S-konsol eller Xbox One-konsol i originalutförande" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan