Uppdatera din Xbox One-konsol

Vi förbättrar Xbox One hela tiden. Om konsolen är inställd på automatiska uppdateringar kommer vi att uppdatera konsolen när det finns en tillgänglig uppdatering. I annat fall ombes du att uppdatera.

Automatiska uppdateringar

Så här ställer du in konsolen så att den uppdateras automatiskt:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj Inställningar > Alla inställningar.
  2. Välj System > > Uppdateringar.
  3. Välj Håll min konsol uppdaterad för konsolen och Håll mina spel och appar uppdaterade för spel och appar.

Manuella uppdateringar

Om du vill uppdatera manuellt:

1. Se till att konsolen är ansluten till Internet. Öppna sedan guiden och välj Inställningar > Alla inställningar.
  2. Välj System > Uppdateringar > Uppdatera konsolen.

Om det inte finns någon uppdatering är din konsol redan uppdaterad.

Vilken version?

Om du vill se konsolens systemversion öppnar du guiden och väljer Inställningar > Alla inställningar och sedan System > Uppdateringar.

Om du vill se när den senast uppdaterades väljer du Senaste konsoluppdateringsstatus.

Preview Program

Om du är med i Preview Program kan din konsol uppdateras oftare när vi förbereder en ny uppdatering för lansering. Vi kan också göra Preview-uppdateringar i vågor. En del Preview-deltagare kan få uppdateringarna vid andra tidpunkter än andra.

Om du är intresserad av att hjälpa oss i Preview Program läser du Xbox One Preview Program.