Vad är nytt för Xbox One i november

November-uppdateringen har kommit och vi tror att du kommer att gilla de nya och uppdaterade funktionerna.

Titta på videon om vad som är nytt för Xbox One i november

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Klubbar

Klubbar är mötesplatser online där människor kan spela och vara sociala. Gå med i klubbar som intresserar dig eller skapa en ny klubb (ditt hus, dina regler).

Letar efter grupp

Behöver du fler spelare? Öppna guiden och titta under Grupper om du vill komma igång med Letar efter grupp. Bläddra bland “sökes-annonserna” eller skapa en egen om du vill hitta spelare som har samma mål som du. Spela nu eller föreslå framtida datum och tid.

Achievements

En av de mest önskade funktionerna i vår Xbox-feedback har varit att visa sällsyntheten för ett achievement i Xbox Live. Nu kan du se hur unikt ett achievement är bland spelare av ett visst spel.

Gamerscore-rankningslistan

Gamerscore-rankningslistan är nu en månadsvis tävling med dina kompisar som nollställs varje månad. Tävla ända fram till slutet av månaden för att se vem som var den gångna månadens vinnare.

Meddelanden

Nu kan du skicka meddelanden till flera personer inom samma konversation.

Skärmtangentbordet

Skärmtangentbordet stöder förutsägande text och emojis gör också sin debut.

Prestanda

Vi hat lagt ned mycket arbete på att göra din Xbox snabbare. Hela upplevelsen har blivit smidigare och snabbare, i allt från navigering och öppning av appar till nedladdningstider och Cortana-svar.