Vad är nytt för Xbox One i april

Kolla in det senaste och bästa i apriluppdateringen för Xbox One!

Fler alternativ för aktivitetsfeed

Vill du inte att ett visst inlägg visas i din aktivitetsfeed? Dölj det. Markera inlägget och välj sedan Alternativ > Dölj. Eller så kanske du bara vill visa vissa typer av inlägg. Gå till början av din feed och välj filterknappen. Välj sedan dina inställningar.

Om det finns ett inlägg som du verkligen vill att andra ska se kan du fästa det längst upp i din aktivitetsfeed i din profil eller en klubb. Markera inlägget och välj sedan Alternativ > Sätt fast i klubb. Ditt inlägg visas fastsatt längst upp tills någon lossar eller ersätter det.

Återanvänd dina favoritinlägg i Letar efter grupp

Tryck på Xbox-knappen och gå till Grupper > Visa historik om du vill se Letar efter grupp-inlägg du har skapat eller uttryckt intresse för. Välj sedan ett inlägg om du vill använda det igen.

Filtrera dina spel

Bland dina spel och appar väljer du om du vill se alla spel, spel gjorda för Xbox One eller bara Xbox 360-spel som fungerar på Xbox One. Det fungerar både med spel du har installerat och allt i din spellista som är klart att installeras.

Nya inställningar för Skärmläsaren och Förstoringsglaset

Välj ett röstläge och en personlighet för Skärmläsaren när du använder Xbox One. När du tittar på skärmar med Förstoringsglaset kan den inzoomade delen av skärmen nu följa din handkontrollnavigering så att du inte behöver hålla på och aktivera och inaktivera Förstoringsglaset. Se dina nya alternativ i Inställningar > Hjälpmedel.

Visa som offline direkt från guiden

Få det att se ut som om du inte är inloggad på Xbox Live: öppna programguiden, går till början, välj dig själv och välja Visa som offline. Välj det igen om du vill visas som online. Från samma plats går du till din profil, dina medlemskap och din kontohantering.