Vad är nytt för Xbox One i maj

Se vad som är nytt i majuppdateringen för Xbox One!

Arena på Xbox Live

Är du redo att utmana andra? Med Arena på Xbox Live kan spelare tävla i onlineturneringar på alla nivåer. För närvarande kan du spela i turneringar för Killer Instinct (vi har precis kommit igång – fler Arena-titlar kommer snart). Turneringar hittar du genom att installera spelet (det är kostnadsfritt i Store), gå till spelhubben för Killer Instinct och sedan välja fliken Turneringar.

Om du är ägare eller admin i en klubb kan du använda Xbox-appen och skapa turneringar. Om du vill skapa en turnering öppnar du Xbox-appen, går till din klubb, väljer fliken Turneringar och väljer sedan Skapa turnering.

Gruppöverlägg

Se vilka som chattar i din grupp medan du spelar. Tryck på Xbox-knappen , gå till Grupper och välj Starta en grupp. Välj Gruppöverlägg för att aktivera det.

Dölja ett spel eller en klubb i din feed

Är det lite för mycket brus i din aktivitetsfeed? Dölj i så fall ett spel eller en klubb som du inte vill ska visas i din feed. Välj ett inlägg från ett spel eller en klubb i din aktivitetsfeed, flytta sedan uppåt och välj Alternativ > Dölj alla från detta spel (eller klubb).