Vad är nytt på Xbox One i juli

Det här finns i juliuppdateringen!

Skapa dina egna turneringar.

Om du äger eller administrerar en klubb kan du snabbt skapa Arena-turneringar. Gå bara till din klubb, välj fliken Turneringar, välj Skapa turnering och välj Killer Instinct. Anpassa sedan turneringen – namn, starttid och annan information. När du är klar visas din turnering på fliken Turneringar i din klubb.

Om du inte har någon klubb kan du skapa en nu – det tar bara några minuter. För att komma igång trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden och sedan väljer du Startsidan. Gå till fliken Community och välj Klubbar på Xbox. Välj sedan Skapa en klubb.

Lägg till en anpassad bild till din profil

Gör din profil personligare med en anpassad bild. Sätt i en USB-enhet med den bild du valt eller ladda ned den från OneDrive (finns i Store under Appar). Gå sedan till din profil och välj Anpassa profil > Ändra spelarbild. (Du måste välja Byt till spelarbild först om du ska byta ut din avatar mot en anpassad bild.)

Välj Ladda upp en anpassad bild och följ stegen för att lägga till din egen bild.

Det är bara vuxenversionen av Microsoft-konton som kan använda anpassade bilder.

Logga in med din personliga handkontroll

Har du en handkontroll du använder mest? Länka den handkontrollen till din profil så loggas du in automatiskt när handkontrollen startas. Om du vill länka din personliga handkontroll trycker du på Xbox-knappen och går till Inställningar > Inloggning, säkerhet och nyckel.

Hubben Underhållning på Startsidan

OneGuide-hubben heter nu Underhållning. Den här förändringen återspeglar alla de sätt på Xbox du kan skaffa de senaste filmerna och TV-programmen. Du kan fortfarande ansluta din digitalbox för att gå till Xbox-programguiden, som är kvar på OneGuide. Men nu kommer du dit via navet Underhållning.