Felet 0x80004005 visas när du försöker öppna ett spel eller en app på din Xbox-konsol

När du försöker öppna ett spel eller en app på Xbox One-konsolen visas följande felkod:

0x80004005

När du försöker öppna ett spel eller en app på Xbox 360-konsolen visas följande felkod:

80004005

Lösningar

För Xbox One

Du kan lösa det genom att starta om Xbox One-konsolen. Så här gör du:

1. Slå av din Xbox genom att trycka på Xbox-knappen på konsolens framsida under cirka tio sekunder tills den stängs av helt.
  2. Koppla från konsolens nätsladd. Vänta i 10 sekunder.

Viktigt! Vänta verkligen i 10 sekunder. Det gör att strömförsörjningen återställs.

3. Sätt in konsolens nätsladd igen.
  4. Tryck på Xbox-knappen på konsolen för att starta den igen.

För Xbox 360

Du kan lösa det genom att starta om din Xbox 360. Så här gör du:

1. Välj Inställningar > Stäng av.
  2. Välj Stäng av konsolen.
  3. Vänta 30 sekunder och starta sedan din Xbox 360-konsol.