Felet 0x8007000E visas när du laddar ned ett spel på Xbox One

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned ett spel på Xbox One-konsolen:

0x8007000E

Installationen har stoppats.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-10-24T04:39:37.7999754+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2017-10-24T04:39:37.7999754+00:00

Lösning 2: Avbryt installationen av spelet och installera sedan om

Avbryt spelinstallationen, starta om konsolen och installera sedan om spelet. Så här gör du:

1. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar.
  2. Välj och markera spelet som du försöker ladda ned.
  3. Tryck på menyknappen  på handkontrollen och välj sedan Avbryt.
  4. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen  öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  5. Välj Inställningar.
  6. Välj Starta om konsol.
  7. Välj Ja för att bekräfta.
    Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen  på konsolen igen för att starta om den.

Du kan sedan återinstallera spelet genom att ladda ned det igen från Store. Du laddar ned spelet igen genom att leta upp det i Store, välja det och sedan välja Installera.