Felet 0x8007005 visas när du loggar in på ditt Microsoft-konto på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på ditt Microsoft-konto på din Xbox One-konsol:

There was a problem
We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com. Sign in 0x8007005

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Starta om konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Efter omstarten försöker du logga in igen.
Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Lösning 2: Ta bort din profil och ladda ned den igen

Om du fortfarande inte kan logga in på ditt konto måste du ta bort det från konsolen och lägga till det igen.

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Under Konto rullar du åt höger och väljer Ta bort konton.
  5. Välj det konto du vill ta bort och bekräfta sedan borttagningen.
    Obs! Du kanske måste upprepa kontoborttagningsprocessen upp till fem gånger för att ta bort kontot från listan.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Rulla uppåt och välj Logga in.
  3. Välj Lägga till och hantera.
  4. Välj Lägg till ny.
  5. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  6. Följ anvisningarna på de skärmar som följer för att slutföra personanpassningen av dina inställningar.