Felkoden 0x80073cf3 visas när du försöker installera ett spel på Xbox One

Följande fel visas när du försöker ladda ned eller installera ett spel på din Xbox One-konsol:

0x80073cf3

Detta innebär att det redan finns en version av spelet på konsolen.

Lösning

Det här felet indikerar att du redan har en version av spelet på din Xbox One-konsol och det hindrar installationen av den nya versionen. Så här tar du bort den tidigare versionen:

1. Gå tillbaka till Startsidan.
  2. startsidan drar du i höger avtryckare och trycker på A-knappen för att öppna Mina spel och appar.
  3. Markera spelpanelen utan streck över och tryck på menyknappen på handkontrollen.
  1. Välj Manage game.
  2. Välj Uninstall eller välj Internal och sedan Uninstall all.
  3. Bekräfta att du vill avinstallera spelet.
  4. Tryck på B-knappen för att gå tillbaka till föregående meny.
  5. Markera spelpanelen med streck över och tryck på menyknappen på handkontrollen.
  6. Välj Retry install.