Felet 0x80080204 när du installerar Blu-ray- eller Upload Studio-appen på Xbox One

Du ser följande felkod när du försöker uppdatera eller installera antingen appen Blu-Ray eller appen Upload Studio på Xbox One-konsolen:

Fel 0x80080204

Detta innebär att Xbox inte kunde uppdatera eller installera appen eftersom den inte är kompatibel med den aktuella OS-versionen på konsolen. Lös problemet genom att uppdatera konsolen till den senaste OS-versionen.

Lösning

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
  2. Tryck på menyknappen  och välj Inställningar (eller välj InställningarStartsidan).
  3. Välj System.
  4. Välj Konsolinformation.
  5. Välj Uppdatering finns tillgänglig.
  6. Installera uppdateringen.
  7. Ladda ned och starta appen när uppdateringen är klar.