Felet 0x800c0005 inträffar när du spelar en låt eller musikvideo på Xbox One eller i Xbox-appen

Följande felkod visas när du försöker spela en låt eller musikvideo på Xbox One-konsolen eller i Xbox-appen:

0x800c0005

Detta kan innebära att Internetanslutningen mellan Xbox-konsolen eller enheten och den andra tjänsten inte fungerar. Ofta beror detta på inkompatibla NAT-typer (Network Address Translation).

Lösningar

För felsöka problemet använder du lösningen för spel för fler spelare för Xbox One.