Felet 0x80246016 inträffar när du försöker installera eller uppdatera appen Film och TV på Xbox One

Du ser följande felkod när du försöker installera eller uppdatera appen Film & TV på Xbox One:

0x80246016

Detta kan innebära att ett nätverksfel har uppstått.

Lösningar

Lösning 1: Avbryt installationen och försök sedan att installera appen på nytt

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Startsidan.
  2. Markera panelen Mina spel och appar.
  3. Tryck på menyknappen  och välj sedan Avsluta.
  4. Vänta i minst tio sekunder och försök sedan installera appen Film & TV på nytt.

Lösning 2: Avbryt installationen av appen och installera sedan om

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Startsidan.
  2. Välj Mina spel och appar.
  3. Välj .
  4. Under markerar du installationen av Film & TV, trycker på menyknappen  på handkontrollen och väljer sedan Avbryt.

Du kan sedan installera om appen genom att ladda ned den igen från Store. Du laddar ned appen igen genom att leta upp den i Store, välja den och sedan välja Installera.