Felet 0x803F9008 inträffar när du försöker spela ett spel på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker spela ett spel på din Xbox One:

0x803F9008

Det innebär att Xbox One-konsolen är offline.

Lösningar

Lösning 1: Ansluta till Xbox Live

Lös problemet genom att ansluta till Xbox Live. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Anslut till Xbox Live.
  3. Välj Gå online.

Om du har problem med att ansluta till Xbox Live provar du Lösningen för Xbox One-anslutningar.

Lösning 2: Aktivera Min hemma-Xbox

Om du använder den här Xbox-konsolen regelbundet kan du göra den till din hemma-Xbox så att du kan spela de spel du äger offline. Mer information om hur du gör en konsol till din hemma-Xbox finns i Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x803F9008 inträffar när du försöker spela ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?