Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet 0x80820002 visas när du spelar en skiva i Xbox One-konsolen

Följande felkod visas när du spelar en skiva i Xbox One-konsolen:

0x80820002

Detta innebär att konsolen inte har kunnat läsa skivan i enheten.

Lösning

Lös problemet genom att läsa artikeln Så här felsöker du ett Xbox One-skivfel.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80820002 visas när du spelar en skiva i Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan