Felet 0x80BD0004 visas när du försöker komma åt familjeinformation på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker få komma åt trygghetsinformation eller -inställningar på Xbox One:

• 0x80BD0004
  • DESC_FAMILYUSER_ERROR

Detta kan innebära att Xbox One-konsolen inte kan ansluta till Xbox Live-servern.

Lösningar

I de flesta fall bör det här problemet vara ett övergående anslutningsfel. Försök ändra inställningarna lite senare.

Testa följande lösningar i turordning om problemet kvarstår. Försök att komma åt informationen igen efter respektive lösning. Gå vidare till nästa lösning om du fortfarande inte kommer åt den.

Lösning 1: Logga ut från och sedan tillbaka in på ditt konto

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att gå till Startsidan eller säg ”Xbox, go home”.
  1. Markera din spelarbild i det övre vänstra hörnet.
  1. Välj ditt konto, tryck på A-knappen på handkontrollen och välj Logga ut.
  1. När du har loggat ut från ditt konto bläddrar du år höger på Startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla ned och välj det konto du vill logga in på.

Lösning 2: Starta om nätverksenheten

Följ tillverkarens instruktioner för att starta om routern eller modemet.

Steg 3: Testa anslutningen till Xbox Live

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att gå till Startsidan eller säg ”Xbox, go home”.
  2. Starta guiden genom att bläddra åt vänster på startsidan.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Alla inställningar.
  5. Välj Nätverk.
  6. Välj Nätverksinställningar.
  7. Under Felsökning väljer du Detaljerad nätverksstatistik.

Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du prova att felsöka anslutningen med hjälp av lösningen på att Xbox One är långsam.