Felkoden 0x82323012 visas när du försöker använda Spel-DVR på Xbox One

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda funktionen Spel-DVR på Xbox One:

0x82323012
Sorry We Couldn't Record That

Obs! Felmeddelandet kan bero på att vissa spel inaktiverar inspelning som standard. Det går inte att skapa klipp från dessa spel.

Lösning

Åtgärda problemet genom att aktivera inspelning av spel på konsolen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Spel-DVR och streaming under Inställningar.
  5. Välj Tillåt sändningar och klipp.