Felet 0x876C0001 visas när du spelar eller använder innehåll på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker spela upp eller använda innehåll på din Xbox One-konsol:

0x876C0001

Det kan innebära att innehållet inte är tillgängligt för närvarande. Felet uppstår till exempel ofta på grund av ett tillfälligt nätverksproblem.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera om det finns varningar om Xbox Live-tjänsten

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-09-23T07:38:31.0657082+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2017-09-23T07:38:31.0657082+00:00
TV, musik och video: körs
2017-09-23T07:38:31.0657082+00:00

Lösning 2: Testa din anslutning till Xbox Live

Testa din anslutning till Xbox Live. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverk.
  5. Välj Nätverksinställningar.
  6. Välj Testa nätverksanslutning.
Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa att felsöka anslutningen med hjälp av artikeln Lösning på att Xbox One är långsam.

Lösning 3: Vänta några minuter och försök sedan igen

Det här problemet beror normalt på ett tillfälligt nätverksproblem. Lös problemet genom att vänta några minuter och sedan försöka spela eller använda innehållet igen.