Felet 0x87c40000 visas när du försöker dela innehåll på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker använda sociala funktioner på din Xbox One-konsol, som att dela något i din Aktivitetsfeed eller gå med i en klubb:

0x87c40000

Det innebär att det uppstod problem när konsolen skulle utbyta data med Xbox Live. Detta brukar vara ett tillfälligt fel.

Lösning

För att lösa problemet går du tillbaka till Startsidan och sedan försöker du utföra åtgärden igen om några minuter.