Felet 0x87dd0013 visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One-konsol:

0x87dd0013

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-02-21T15:44:54.9649660+00:00

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Lösning 2: Återställ konsolen

Försök åtgärda problemet genom att återställa konsolen manuellt:

1. Håll ned Xbox-knappen på konsolen i minst tio sekunder tills konsolen stängs av.
  2. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.
  3. När konsolen har startat om provar du att logga in och starta spelet eller appen.