Felet 0x87de0017 visas när du laddar ned innehåll på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker ladda ned innehåll till din Xbox One-konsol:

0x87de0017

Detta kan innebära att innehållet inte går att ladda ned från Store, eller så är det problem med Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Lösning 1: Prova att ladda ned innehållet igen

1. startsidan drar du i höger avtryckare (RT ) och trycker sedan på A-knappen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Välj och markera sedan spelet eller appen som du försöker ladda ned.
  3. Om statusen är Köad eller Pausad markerar du spelet eller appen och trycker på menyknappen. Välj sedan Återuppta installation.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-02-25T04:51:16.4815637+00:00
TV, musik och video: körs
2017-02-25T04:51:16.4815637+00:00