Felet 0x87DF2EE7 visas när du försöker komma åt innehåll från Xbox Live

Du får följande felkod när du försöker komma åt innehåll från Xbox Live:

0x87DF2EE7

Detta kan innebära att Xbox inte kunde läsa in resursen som du begärde. Detta berodde förmodligen på ett problem med att matcha namnet på resursen med en IP-adress.

Lösningar

I de flesta fall är det här problemet ett övergående anslutningsfel. Försök igen efter en stund. Då bör du kunna komma åt innehållet som du letade efter.

Testa detta om problemet kvarstår:

1. Starta om nätverksenheten.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Alla inställningar.
  5. Välj Nätverksinställningar under Nätverk.
  6. Välj Detaljerad nätverksstatistik.

Om testet visar att det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa Lösning på att Xbox Live är långsamt.