Felet 0x87e00065 inträffar när du installerar ett spel från skiva på Xbox One

Du får följande felkod och meddelande när du försöker installera ett spel från skiva på Xbox One:

0x87e00065

Något har gått fel. Försök igen.

Det här felet inträffar när spelet du installerar från skiva samtidigt installeras från Xbox Store-tjänsten.

Lösning

För att lösa problemet kan du prova att ta bort och sedan installera spelet från skivan i offlineläge. När spelet är nedladdat växlar du Xbox One tillbaka till onlineläge. Så här gör du:

Steg 1: Avinstallera spelet:

1. startsidan drar du i höger avtryckare och öppnar Mina spel och appar.
  2. Markera spelet och tryck sedan på Menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Hantera spel.
  4. Välj Avinstallera alla på menyn.

Steg 2: Försätt konsolen i offlineläge:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverk.
  5. Välj Nätverksinställningar och därefter Gå offline.

Step 3. Installera spelet från skiva:

När du sätter in en spelskiva kontrollerar konsolen om spelet redan är installerat. Om det inte är det uppmanas du att installera spelet.

Obs! Du kanske ombes att ladda ned en uppdatering av spelet innan du kan spela det.

Steg 4: Försätt konsolen i onlineläge:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverk.
  5. Välj Nätverksinställningar och därefter Gå online.