Felet 0x8923101c visas när du försöker ansluta till en grupp på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker gå med i en grupp på din Xbox One-konsol eller med Xbox-appen på Windows 10:

0x8923101c

Detta kan innebära att du inte helt har lämnat den grupp du senast var med i.

Lösning

För att åtgärda problemet lämnar du den senaste grupp du var med i och sedan försöker du gå med i den nya gruppen. Så här gör du:

1. Gå tillbaka till den senaste grupp du var med i.
  2. Rulla till slutet och välj Lämna grupp.
  3. Försök att gå med i den nya gruppen igen.

Obs! Om du var gruppledare för den senaste gruppen visas inte alternativet att lämna gruppen. Om du vill lämna den gruppen trycker du på Xbox-knappen  på handkontrollen för att komma tillbaka till guiden. Markera gruppen och tryck sedan på Menyknappen  på handkontrollen. Välj Avsluta. Försök nu att gå med i den nya gruppen igen.