Felet 0x91d7000a visas när du försöker ladda en Blu-Ray-skiva på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda en Blu-ray-skiva i Xbox One-konsolen:

0x91d7000a

Disc Stopped. Make sure your TV's HDMI input supports HDCP rights management. If not, try plugging your console into a different TV input.

Lösning

Lös problemet genom att mata ut skivan och starta om Xbox One-konsolen:

1. Mata ut Blu-ray-skivan från konsolen.
  2. På Xbox Startsida och med Blu-ray i den stora programpanelen flyttar du fokus till panelen med Blu-ray och trycker på menyknappen  på handkontrollen.
  3. Välj Avsluta. Om det inte går att välja Avsluta är appen redan stängd.
  4. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.

Obs!Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen  öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

5. Välj Inställningar.
  6. Välj Starta om konsol.
  7. Välj Ja för att bekräfta.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen  på konsolen igen för att starta om den.

8. När konsolen har startat om sätter du i Blu-ray-skivan igen.