Felet 80004003 visas när du försöker starta en titel på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker starta en titel:

Error 80004003

Detta innebär att det inte gick att starta den titel som du valde.

Lösning

Lös det här problemet genom att vänta några minuter och försök sedan starta titeln igen.

Om problemet kvarstår startar du om konsolen och försöker sedan igen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.

Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Testa att starta titeln igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills den stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.