Felet 80040210 visas när du försöker spela upp ett klipp på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du spelar upp ett klipp på din Xbox One-konsol:

Fel 80040210

Detta innebär att Xbox inte kunde spela upp klippet eftersom konsolens anslutning till Xbox Live-tjänsten bröts.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-05-23T09:21:14.8769152+00:00

Lösning 2: Kontrollera och felsök nätverksanslutningen

Testa detta om problemet kvarstår:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Rulla till Inställningar och välj Alla inställningar.
  3. Under Nätverk väljer du Nätverksinställningar och sedan väljer du Detaljerad nätverksstatistik.

Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa att felsöka anslutningen med hjälp av Lösning på att Xbox One är långsam.