Felet 80040212 visas när ett spelklipp ska spelas upp på Xbox One

När du försöker titta på ett spelklipp på Xbox One-konsolen får du följande felkod:

Fel 80040212

Detta innebär att Xbox inte kan öppna det klipp du försöker spela upp.

Lösningar

Försök åtgärda felet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-08-22T15:04:35.0036214+00:00

Lösning 2: Spela ett annat klipp

Spelklippet du försöker öppna har antingen tagits bort eller har aldrig publicerats. Välj ett annat klipp.