Felet 0x80070005 visas när du startar något på Xbox One

Om följande felkod visas när du försöker starta något:

0x80070005

Det kan vara något problem med Xbox Live eller det du försöker använda.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan starta spelet eller appen igen.

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-25T20:33:43.7532678+00:00

Om samma fel visas prövar du nästa lösning.

Lösning 2: Starta om din Xbox

1. På handkontrollen dubbeltrycker du på Xbox-knappen  så att guiden öppnas.
  2. Välj Inställningar > Alla inställningar > Energi och uppstart.
  3. Välj Stäng av eller starta om > Starta om nu.

Om felet fortfarande visas provar du nästa lösning.

Lösning 3: Ta bort din profil och lägg till den igen

1. Ta bort din profil
    1. På handkontrollen dubbeltrycker du på Xbox-knappen  så att guiden öppnas.
    2. Välj Inställningar > Alla inställningar > Konton > Ta bort konton.
    3. Välj din profil och sedan Ta bort.
    4. Gå till inställningen Ström och autostart och starta om din Xbox.
  2. Lägga till din profil
    1. På handkontrollen dubbeltrycker du på Xbox-knappen  så att guiden öppnas.
    2. Välj Logga in > Lägg till och hantera.
    3. Ange Microsoft-kontots e-postadress och lösenord för din profil och följ sedan anvisningarna.

När du är klar försöker du starta spelet eller appen igen.