Felet 80070015 visas när du matar ut en spelskiva från Xbox One-konsolen under installationen

Problem

Följande fel visas när du installerar en titel från en skiva men skivan matas ut från Xbox One-konsolen innan installationen har slutförts.

Error 80070015

Detta kan innebära att installationen inte slutfördes medan skivan var isatt.

Lösning

Lös problemet genom att sätta in skivan igen och installera eller läsa in titeln igen från My games & apps. Gör så här:

1. Sätt in spelskivan i Xbox One-konsolen igen.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att gå tillbaka till Startsidan.
  3. Välj My games & apps.
  4. Leta reda på titeln och försök installera den igen.