Felet 80070020 visas när du försöker starta en app på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du försöker använda Xbox One-konsolen:

Error 80070020

Det här felet kan inträffa om du försöker starta en app som redan körs.

Lösningar

Prova följande lösningar om appen eller spelet har använts nyligen:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-06-29T08:10:08.4762097+00:00

Lösning 2: Avsluta och starta om appen

1. Använd den vänstra styrspaken eller styrknappen för att rulla nedåt och peka på appen i avsnittet Nyligen använda appar på Startsidan.
  2. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Avsluta.
  4. Starta appen igen.

Lösning 3: Starta om konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Testa att starta appen igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Testa att starta appen igen.