Felet 80070079 visas när du ansluter till eller använder en Xbox Live-funktion

Följande felkod visas när du försöker ansluta till Xbox Live eller använda en Xbox Live-funktion:

80070079

Det kan innebära att du inte kan ansluta till Xbox Live på grund av ett tillfälligt nätverksproblem.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-23T19:19:57.6644161+00:00

Lösning 2: Kontrollera och felsök Xbox Live-anslutningen

Gör så här:

1. Starta guiden genom att rulla till vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverksinställningar under Nätverk.
  5. Välj Detaljerad nätverksstatistik. Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa att felsöka anslutningen med hjälp av Lösning på att Xbox One är långsam.