Felet 8007007A visas när du ansluter till Xbox Live på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du försöker ansluta till Xbox Live på din Xbox One-konsol:

8007007A

Det här beror på något av följande:

• Faktureringsinformationen för Microsoft-kontot måste uppdateras.
  • Cacheinformationen på Xbox-konsolen måste uppdateras.
  • Det finns ett problem med din anslutning till Xbox Live.

Lösningar

Försök med följande lösningar.

Lösning 1: Bekräfta säkerhetsuppgifterna för ditt Microsoft-konto

Säkerhetsinformation syftar på ett telefonnummer eller en sekundär e-postadress som vi kan använda för att kontakta dig angående kontots säkerhet. Med dessa uppgifter kan vi verifiera din identitet innan några ändringar görs på kontot. Ändringarna kan vara ett nytt lösenord, nya faktureringsuppgifter eller ny kontaktinformation. Det skyddar kontot.

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Om du har glömt ditt lösenord återställer du lösenordet.
  2. Kontrollera din säkerhetsinformation. Kontrollera till exempel att uppgifterna under telefonnummer, Alternativ e-postadress och Säkerhetsfråga (om det finns) stämmer.

Lösning 2: Verifiera faktureringsinformationen

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Om du glömt ditt lösenord återställer du lösenordet.
  2. Kontrollera faktureringsinformationen för ditt Microsoft-konto. Kontrollera t.ex. att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kreditkortsföretaget har uppgift om.
    Obs! Se till att betalningsinformationen för Microsoft-kontot, inklusive versaler och gemener, motsvarar den information som kreditkortsföretaget har.
  3. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  4. Försök ansluta till Xbox Live på konsolen.

Lösning 3: Ta bort och lägg sedan till kontot igen på Xbox One-konsolen

Steg 1: Ta bort ditt lösenord för kontot från Xbox One-konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Under Konto väljer du Ta bort konton.
  1. Markera det konto som du vill ta bort och välj sedan Välj den här personen.
  2. Bekräfta genom att välja Ta bort.

Steg 2: Lägg tillbaka ditt konto på Xbox One-konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla ned och välj det konto du vill logga in på.
  4. Rulla nedåt och välj Lägg till och hantera.
  1. Välj Lägg till ny.
  1. Ange e-postadressen för det Microsoft-konto som är kopplat till Xbox-kontot du vill lägga till och välj sedan Retur.
  1. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto och välj sedan Enter.
  1. Läs Microsofts tjänstavtal och sekretesspolicy och välj sedan Jag accepterar.
  2. Följ anvisningarna på skärmen om hur du konfigurerar dina inloggnings- och säkerhetsinställningar och lägger till ditt konto på Xbox One-konsolen.

Lösning 4: Felsök din Xbox Live-anslutning

Om detta problem fortfarande kvarstår felsöker du din Xbox Live-anslutning.