Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet 8007019x visas när du försöker uppdatera programvaran på Xbox One-konsolen

Följande felkod visas när du försöker uppdatera programvaran på Xbox One-konsolen:

8007019x

Obs! Siffran "x" varierar.

Lösning

Information om hur du åtgärdar det här problemet finns i lösningen för Xbox One-systemuppdateringar:

  1. Gå till systemuppdateringslösningen för Xbox One.
  2. Välj Jag får ett felmeddelande eller en felkod.
  3. Välj Jag får en felkod.
  4. Rulla nedåt och välj 8007019x.
  5. Följ anvisningarna i Steg 4 för att uppdatera din konsol.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8007019x visas när du försöker uppdatera programvaran på Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan