Felet 800704C6 visas när du försöker använda en funktion på Xbox Live

Problem

Följande fel visas när du försöker använda en funktion på Xbox Live:

• 800704C6

Detta kan innebära att vi inte kunde identifiera din nätverksanslutning.

Lösning

Lös problemet genom att kontrollera att du är ansluten till och inloggad på Xbox Live.

Om du har anslutit till Xbox Live förut men har problem med att ansluta igen kan du prova de här felsökningsstegen.