Felet 800705b4 visas när en Xbox-app inte går att starta efter en uppdatering

Följande felkod visas när du försöker starta en Xbox-app efter att du uppdaterat den:

800705b4

Det här kan innebära att appen skadades vid en uppdatering av den.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-10-22T15:45:43.1410688+00:00

Lösning 2: Ta bort och ladda ned appen igen

1. Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar.
  2. Markera appen och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
  3. Välj Hantera app.
  4. Välj Avinstallera alla på menyn.
  5. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  6. Välj Inställningar.
  7. Välj Starta om konsol.
  8. När konsolen startat om laddar du ned appen igen och provar att starta den.