Felet 800705b4 visas när en Xbox-app inte går att starta efter en uppdatering

Följande felkod visas när du försöker starta en Xbox-app efter att du uppdaterat den:

800705b4

Det här kan innebära att appen skadades vid en uppdatering av den.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-02-20T00:31:59.8974962+00:00

Lösning 2: Ta bort och ladda ned appen igen

1. startsidan drar du i höger avtryckare (RT) och öppnar sedan Mina spel och appar.
  2. Markera appen och tryck sedan på Menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Hantera app.
  4. Välj Avinstallera alla på menyn.
  5. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  6. Välj Inställningar.
  7. Välj Starta om konsol.
  8. När konsolen startat om laddar du ned appen igen och provar att starta den.